Om

Kim Wagner

KIM WAGNER trådte for alvor frem i offentlighedens søgelys, da han med mere end

1,5 Mio tv-seere,  vandt det spektakulære og stort anlagte TV-Show "The Voice" i Danmark i 2012 som den første -og eneste mandlige vinder. 

Med et forløb over 5 måneder var det lidt af en kraftpræstation i sig selv at gå hele vejen, og samtidig bidrage med en originalitet.. Hør hvad Kims selvvalgte coach fra programmet, L.O.C. siger om Kim her: http://www.kimwagner.dk/loc-om-kw/


Kim Wagners musikalske karriere har forinden inkluderet samarbejde med div. danske kunstnere bl.a Sanne Salomonsen (Voc,Guitar & Songwriter) - men også stor interesse fra udenlandske kapaciteter som Miles Copeland (manager for Sting) samt svenske og amerikanske kunstnere, sangere og sangskrivere.


Kim er en passioneret sanger og multi-instrumentalist, hvis musikalske energi spreder sig til publikum med en intimitet og kraftfuld vibe. Han har efter sejren i Voice spillet rundt om i Europa, herunder England, Schweiz, Frankrig, Monaco, Italien, Holland og Sverige.


Kim Wagner leverer sammen med sin stemme, guitar (og loop station) et intenst og energisk show, og hans musikalske energi, ta´r tilhørerne med på en musikalsk rejse med egne mash-up´s og interessante fortolkinger/remakes af nye og klassiske hits samt et par af hans egne sange.


Kim besidder (endvidere) en særlig passion for klassisk opera og har med stor applaus sunget for bl.a det danske og det svenske kongehus samt Den Fynske Opera. .


Se videoer med Kims performances her.


Performance fra ”The Voice” : www.kimwagner.dk/videos

Nessun Dorma & Concert Video: Kim Wagner PR Video Link:

Link to iTunes Albums: https://itunes.apple.com/dk/artist/kim-wagner/id39325391?l=da

Kontakt os

Telefon25213999
 
 
 
 

Kontaktoplysninger

Afsnit er den primære byggeblok til hjemmesider. Hvis du vil ændre dette afsnit, skal du blot dobbeltklikke her eller klikke på Rediger tekst. Du kan også ændre typografien her.

Virksomhedstitel, Adresse, Postnummer By, Land